Mokra proslava na Trgu Republike ako Leo osvoji Oskar

Leonardo DiCaprio je do sada pet puta nominovan za nagradu Oskar, a osvojio ju je nijednom.

Internet već godinama koristi tu činjenicu kao muzu za stvaranje zabavnih slika i klipova, ali uporedo se gradi velika tenzija. Što više vremena prolazi, to se više isčekuje da Leo zapravo osvoji tu nagradu. Imao je suviše dobrih uloga i filmova da zbog ravnoteže u kosmosu jednostavno on što pre mora da dobije tu nagradu, kako negde nešto ne bi jako puklo. Bilo u njemu, bilo u obliku nekih omanjih nemira.

Dan dodele Oskara 2016. se bliži i tenzija se polako približava vrhuncu.

Kako bi smanjili tenziju, u Mokrim Majicama smo došli na ideju da pomognemo u lobiranju koje Leo sprovodi već neko vreme, a usput i napravimo nešto zabavno od svega toga.

Napravili smo Facebook event u kome smo dali predlog da se ukoliko Leonardo DiCaprio ove godine osvoji nagradu Oskar, taj događaj u Beogradu proslavi na Trgu Republike.

Glavna ideja Mokrih Majica je zabava u bilo kom obliku. Od običnih stvari napraviti zabavne, od zabavnih zabavnije.
To nas je prvo pokrenulo da ne pravimo obične, suve majice, nego mokre, jer su zabavnije. To nas je ovaj put i dovelo do toga da Oskar, uz isčekivanje Leove nagrade, iskombinujemo sa tradicionalnim iskustvom Beograđana u proslavljanju raznih pobeda na trgovima i ulicama. Veliki podstrek je bio to što su i drugi evropski gradovi počeli da se spremaju za slične proslave i nakon što je i nama stigla pozamašna uplata od gospodina DiCapria, event je napravljen.

Ideja je uz zabavu podržati čoveka u borbi da dobije nešto što je odavno zaslužio, a još nije dobio. Verujemo da veliki broj ljudi razume i može da se poistoveti sa ovom borbom.
Druga bitna stvar za našu podršku Leu je što je naš čovek. Ko je zaboravio ili nije ni gledao film Plaža, podsetićemo da je DiCaprio u tom filmu progovorio srpski.

Možemo filozofirati da li je to dovoljno, nije, šta, kako, ali mi se ovde bavimo zabavom i samo ćemo viknuti LEO SRBINE i čekati noć 28. na 29. februar da proslavimo.

U Mokrim Majicama.

Sa osmehom.

Mokre Majice su bolje od suvih

Ako ste došli da otkrijete šta su Mokre Majice, ovo je najbolje mesto za brzo upoznavanje.

Mokre Majice su delom brend odeće. Počinjemo sa majicama, ali mokra priča bi mogla da se proširi i na drugu vrstu odeće i svega što može da se nosi i kvasi.

To je jedan deo priče. Drugi podjednako bitan je zabava. Kao što su mokre majice zabavnije od suvih, pa su zato i odabrane da budu vrsta majica kojima ćemo se baviti, tako planiramo da se bavimo i drugim zabavnim stvarima. Nebitno je da li je to pravljenje zabavnih događaja, klipova, slika – šta god radili ideja nam je da napravimo zanimljiviju, zabavniju, mokriju verziju svega. Sve to dok nosimo Mokre Majice.

Ako ste baš ozbiljna osoba, ovo jednostavno nije za vas i to je ok. Za sve druge koji nisu, koji više vole mokre majice od suvih, napravili smo ovaj sajt, Facebook, Twitterprvu majicu, a da ne obećavamo šta sve sledi, videćete i sami ako ispratite.

Toliko za kratko upoznavanje.